Gepost op

Het verhaal van UGG – New York City

Inbreken in de modewereld van New York is geen gemakkelijke taak. Maar in de vroege jaren 2000 begon UGG het stormenderhand op te nemen. Goedkope UGG schoenen De evolutie van UGG van een merk dat schapenvachtlaarzen, pantoffels, klompen en sandalen maakte voor een actieve levensstijl in de buitenlucht tot een merk dat nu werd aangeprezen als een symbool van een stijlvolle, casual en luxueuze levensstijl, was snel.

Als modemerk sierden de UGG-advertenties nu de pagina's van Vogue Magazine evenals andere modeboeken.
Als modemerk sierden de UGG-advertenties nu de pagina’s van Vogue Magazine evenals andere modeboeken.

Een groot deel hiervan was te danken aan een merkherpositioneringsinspanning die UGG transformeerde tot een high-end luxe schoenenfabrikant. kopen dames ugg Classic Als modemerk sierden de UGG-advertenties nu de pagina’s van Vogue Magazine evenals andere modeboeken. In het midden van de jaren 2000 verscheen de behoefte aan premium casual mode over de hele wereld en UGG was nu perfect afgestemd op deze beweging.

UGG begon verschillende kleur- en stijlvariaties aan te bieden op hun schapenvachtlaarzen en -sloffen.
UGG begon verschillende kleur- en stijlvariaties aan te bieden op hun schapenvachtlaarzen en -sloffen.

Gevoed door beroemdheden van kust tot kusthet dragen van UGG-laarzen en pantoffels tijdens hun downtime, een geheel nieuw tijdperk van mode werd uitgehouwen. Het gevolg was dat het verlangen en de liefde voor UGG toenam omdat mensen dieper in deze ontspannen UGG-ervaring wilden gaan. UGG begon verschillende kleur- en stijlvariaties aan te bieden op hun schapenvachtlaarzen en -sloffen.

Het duurde niet lang of de liefde verspreidde zich nog verder.
Het duurde niet lang of de liefde verspreidde zich nog verder.

Koudweerlaarzen voor dames en heren en lederen casuals zijn met groot succes toegevoegd. Wat begon als een nicheproduct, UGG-schapenvachtlaarzen waren nu een onmisbaar onderdeel in de garderobe van iedereen. Meer UGG-collecties volgden en presenteerden alles, van gebreide laarzen tot sneakers tot sleehakken, terwijl je dat luxueuze gevoel dat UGG is, overal ter wereld behoudt. UGG-producten werden nu gezien op startbanen en in modeshoots van kust tot kust. Het duurde niet lang of de liefde verspreidde zich nog verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *